Giveaway : 300 Followers Giveaway,, Join it and be happy :D

8:48 AM


Hello fellas :D
So, today I check my blog and it reaches 300 followers already !! Thank you for you who already following me. I do appreciate it and I am very happy because of this. And because I already reached 300 followers, I decide to host my giveaway now !! I will host this giveaway for all my readers !! (sound professional,eh? *slapped* LOL) 

So, here are the prize ! I will pick three winners and one additional winner. Is it great ? :D
And since I love fashion and make up, I will mix it in my giveaway, and maybe, I'll put additional prize in art way, but just calm down, I won't send you my voice record nee~~ LOL 

1st Winner


1. One pairs of wedges
2. One blouse
3. One scarf
4. Two bangles from Bali
5. Hada Labo Gokujyun Series (Lotion for Dry skin)
6. Hada Labo Gokujyun Series Face Wash
7. Two pairs Daiso False Lashes
8. Daiso Fake Nails
9. Nails Stickers
10. Two Bottles Nail Glitters
11. One Pocari Nail Polish
12. A Pair of Ear rings
13. One Ring
14. Make Up Purse
15. Sariayu Etnika Nusa Tenggara Shimmering Powder
(I only using it for swatch purpose, so I can guarantee that it's brand new)</div>
16. Nature Republic Snail BB Cream Sample
17. Lioele Pink Shimmer Sample

2nd Winner



1. One Eco Bag
2. A pair of False Lashes
3. Fluffy Make Up Purse
4. One Blouse
5. Two Bangles from Bali
6. Olay Age Protect
7. Hada Labo Gokujyun Ultimate Series (Lotion)
8. Hada Labo Gokujyun Ultimate Series (Milk)
9. Five Hair Clips
10. One Ring
11. Two Garnier Pell-Off Mask
12. Mud Mask
13. One Bandana
14. One scarf

3rd Winner



1. One Eco Bag
2. Frangipani Hair Clip from Bali
3. Little Purse
4. Rilakuma Phone's Strap
5. One set of nail accessories for nail art
6. Two Bangles from Bali
7. Nivea Intensive Care
8. Garnier Night Peel Off
9. Skin Aqua For Dry Skin
10. Hand phone purse
11. five Hair Clips
12. Fashion Glasses
13. One pair blouses (cardigan and tank top)

Additional Winner
(I'll choose it from their advice for me)



1. One Blouse
2. Fashion Glasses Frame
3. A pair of false lashes
4. Blink-blink Headband
5. One Set of Konad stamp for nail art
(Plate, Konad Stamp, and nail polish)

So, for this giveaway, please fill in this Rafflecopter form :3





Oh my God, this is my first time using Rafflecopter and I feel so nervous LOL (I am sorry if I miss some prizes to write, I was so confused when wrote their name. LOL). Enjoy this giveaway, BE HONEST and Good Luck !! :))

 photo 4a2bd7da-7b0f-48d6-ae72-9937ff541209_zps578a7175.png

You Might Also Like

46 message(s) in the bottle ❤

  1. 1. Since when you follow my blog ? Lupa kapan pastinya nih >_< maaf ya git *udah tua ya gini, pikunan* hi5
    2. Why you follow my blog ? hmm..kalau ga salah waktu itu Gita follow blog aku duluan, lalu dari situ aku mampir ke blognya gita trus tertarik baca-baca postnya jadilah aku follow balik.. :D
    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    Aku paling suka sama gaya penulisan Gita yang ceplas ceplos he5~ post-posnta enak dibaca, ga terlalu formal tapi tetap informative.
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? I always love to see haul post~ I’m curious about what other people buy :D
    5. Am kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? : Bangun mood dengan cara dengarkan music~ kalau aku sih selalu gitu, menulis blog post dengan ditemenin lagu korea :D

    Thank you gita~~

    ReplyDelete
  2. forget my shoes size *sigh* : 39

    ReplyDelete
  3. 1. Since when you follow my blog ? Lupa kapan follow, yang pasti sejak join grup IBB di FB
    2. Why you follow my blog ? Follow karena waktu itu lagi cari BB cream yg OKE.
    3. What's your favorite part from my blog ? Post event hada labo itu loh. Soalnya pertama kali baru tau dan ngeh sama hada labo dari blog kamu. Yak, aku baca Hada labo awalnya dari blog kamu!.
    Ga terlalu mengerti penjelasan dari bahan hada labo sendiri dan aku cari info bahan-bahan dan re-view pemakai hadalabo di blog lain. Sejak itu aku keracunan hada labo langsung beli yang biru.hahaha
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    Hmm, apa yah...yang pasti aku selalu baca postinganmu kalo menarik/produk yang sedang aku cari saat ini. Misalnya tutorial make-up, skin care re-view atau kosmetik. Post kamu banyak bahas kosmetik juga, pastinya selalu kubaca post diblogmu
    5.Am kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ?
    Cari waktu luang menurutku. Kalo aku nulis blog jika ada waktu luang aja, jadi lebih fokus untuk nulis. Kalo banyak kegiatan di dunia nyata,itu membuat jenuh n males nge-blog. Rasanya ga puas untuk nulis blog kalo banyak kegiatan didunia nyata

    ReplyDelete
  4. untuk twiter, ini dia link nya
    https://twitter.com/BellianiBebe

    ReplyDelete
  5. 1. saya baca blog kamu dr 3bln yg lalu... semenjak ikut grup IBB...
    2. tapii,saya baru follow kamu hari ini...(soalnya dulu gak ngerti caranya)...follow kamu karena giveaway nya...hehehe...
    3. saya suka dr blog kamu,cutee...dengar kursor menara eiffel nya ituu...n kalo gerak suka keluar kaya bintang2 gt jd klo lg baca sk gerak2in mouse...wkwkwk...
    4. saya suka tutorial tentang makeup...mungkin nanti bikin video bagus tuh...
    5. mungkin kalo lagi bosan gak usah bikin blog dulu...dengerin musik sambil tiduran, atau luluran dulu, kalo udah mood lanjutin bikin blog lg deh...hehehe...

    P.S : no sepatuku 36...

    thankss you...

    ReplyDelete
  6. Hi i followed you from today, i stop by your blog and i like it this amazing giveaway

    kisses

    Great post and great pictures
    would you like to follow each other?
    Follow my blog with Bloglovin
    http://www.facebook.com/elcoffre
    https://twitter.com/elcofre_nicarag
    http://elcoffre.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. 1. Follow blognya Gita sejak hari ke-3/ke-4 aku mulai blogging ^^
    *rasanya kalo ga hari ke-3 / hari ke-4 gitu lupa-lupa inget*

    2. Blog nya kerenn.. all stuff are amazing,, love the cursor! love the photos in every post! Love the layout!

    3. All!! Tapi paling suka sama cursornya wkwkw,, oia sama foto" di side bar! I think you're damn cute and very good looking *yukk*

    4. OOTD and FOTD!

    5. Jalan-jalan keluar,, hang out,, go date wif your BF,, you'll get the mood booster!! ^^

    No.Sepatu : 39 XD

    ReplyDelete
  8. Hi, Gita. I've been a occasional reader since you've won the MissKattie's giveaway. I'm impressed with your writing style and it attract me to keep up with your newest post. Of course as a blog, I love the content of your blog (I love cute layout though, but it doesn't matter as the post is still read-able :p ). I'd eager to read your daily skin routine or any skin care tutorial. No no no, you're not boring at all. believe me hahaha. Instead, I read your blog to kill my boredom. Afterall, I've really satisfied with your blog, and I am a follower for your fashion sense ;) only few things should be improved like the structure of your blog, to ease up reader :)

    Have a great day,
    Cindy.

    ReplyDelete
  9. 1. Since when you follow my blog ? baru saja, ngeliat akun twit beberapa temen bloger ada giveaway dirimu, aku jadi tertarik hehee
    2. Why you follow my blog ? sama dengan jawaban no. 1 liat dari twiter jadi kepingin ikutan giveawaynya trus aku lihat2 blognya, menarik juga :) banyak informasi yg aku baru tahu heheee
    3. What's your favorite part from my blog ? suka sama gaya penulisan Gita yang ceplas ceplos dan postnya sangat informatif heheee
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? haul sama review product
    5. Am kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? jangan dipaksain, ngeblog harusnya jadi kesenangan tersendiri heheee, kl mao di buat mood lagi biasanya browsing2 trus dengerin lagu yang bikin semangat :)

    ukuran sepatuku 39, thanks Gita :)

    ReplyDelete
  10. 1. Since when you follow my blog ? jujur baru aja semalam ^^ aku liat post kamu tentang giveaway ini di ibb ^^

    2. Why you follow my blog ? jujur pasti karena giveaway nya tapi semalam aku jg liat post yg lain dan sangat menarik buat aku :)

    3. What's your favorite part from my blog ? aku suka tampilan blog mu..header..layout dan yg lain nya tertata rapi ^^

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? tutorial and review ^^

    5. Am kinda boring when write my blog-post ? kalau lagi bosen mending di bawa nonton dulu..sambil nyemil ^^

    ukuran sepatu ku 38

    ReplyDelete
  11. 1. aku lupa sejak kapan ^^
    2. aku memang suka blog walking jadi yang tulisannya bagus dan membantu aku aku follow
    3. aku suka cursornya lucu banget
    4. pastinya aku suka ada giveaway *shy* jujur nih
    5. kalau aku sih biasanya keracunan sama blogger lain. melihat mereka semangat dengan barang baru jadi ikutan semangat ^^ . .
    ukuran 38

    ReplyDelete
  12. thank you!following you back now!!!
    xoxo

    ReplyDelete
  13. 1. Since when you follow my blog ? Gitaa... Sejak kapan yah -.- maapkan aku tak ingat :'(

    2. Why you follow my blog ? Kenapaa?!?! gara2 jatuh cinta kali yah sama layoutnya yang simple but pretty~ lalala~ Tapi bukan itu sih yang utama. Yang TERutama adalah penuturan bahasanya yang ssssiiippp banget >.< lugas, tegas, apa adanya dan ngga menggurui yaa~ Slain itu km beautynya gak cuma concern ke skin care ma make up. Fashion too~ Dapet paket komplit yahhh.... Mulai dari skin care, make up sampe fashion. Paket komplit dah istilahnya Git. Ada kan tuh pepatah 'u r what u wear?' betul gak ya? wkwkwk... Kalo ga ada itu jadi pepatah ala mbak sabrina dehh.. =p

    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything. Boleh ngga disebut semua? Boleh boleh boleh? boleh lah plis =p alesannya idem sama nomer 2 yah... Sudah tulis di situ males dah pindah ato copas =p

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? Ayo pasang tutor gittt... please?*wink*

    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :) Gosh no!!! Aku jadi malu lho ya baca komenku sendiri yang tadiiii... >.< Ampun deh... Gitaaa... blog menyenangkan begini lha kok bisa dibilang boring toh mbak sis? ;( my honest opinion = saya suka blog anda. Ahaha... Bahasanya menyenangkannn.... Beneran dah. Biar bahasa inggris tetep deh ya mau dan mbelani mbacanya. ;) Sekalianlah aku mengasah asah kemampuan bahasa inggris saya... Sekali dayung ke blogmu dapet isi plus belajar bahasa. ;p jadi malu sendiri >.< SO, teruskanlah, teruskanlahhh~

    Shoes size? 39-40 tergantung~ =)

    Wish me luck *hug*

    ReplyDelete
  14. 1. Since when you follow my blog ? Aduh lupa git X( udah agak lama soalnya
    2. Why you follow my blog ? aku suka sama layout sama postingannya :D
    3. What's your favorite part from my blog? your layout, simple but classy <3
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? more makeup tutorial or diy post
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :) hmm aku biasanya cari inspirasi dari blogwalking gitu :3

    my shoe size: 39

    ReplyDelete
  15. 1. Since when you follow my blog ?
    lupa. nggak terlalu lama, sih. Tapi nggak dalam waktu dekat ini juga =_=

    2. Why you follow my blog ?
    soalnya blog kamu bagus

    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    Blog post sama picture

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    DIY Skincare maybe

    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    Nggak, aku asik aja kok baca post kamu ^^

    ReplyDelete
  16. hallo gita..ikutan yah..salam kenal :)
    1. Since when you follow my blog ? sebenernya uda lama baca blognya, tp baru sempet follow td sore liat giveway ini d blog temen^^

    2. Why you follow my blog ?
    suka baca postnya..bahasanya mudah d mengerti..kreatif untuk post2nya ^^

    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    pic sama psostnya nyambung..^^

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    tutorial, mix and match fashion maybe^^

    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    tiap post km bahasanya jelas kreatif aja, kalaupun km bosen, ga bakal ada yg tau dech :P

    p.s : 38

    ReplyDelete
  17. 1. Since when you follow my blog ?
    Kapan yaaa...........lupa ce tepatnya! yang pasti dari dulu udah jadi silent reader, karena waktu loading page, slalu nggak sempurna loadingnya dan ga bs join the site *derita inet bobrok*

    2. Why you follow my blog ?
    aku sukaa dari cara penulisan cc, entah kenapa friendly banget, trus your love story with coffee...lucu banget! :D i love seeing you two being together *okay I know I am saying weird rite now*

    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    dari dulu aku udah terpesona sama layoutnya! >.< apalagi button facebook, twitter, yang ada di right sidebar..love that! kelihatan vintage but still cute, yet simple!

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    haul? another fashion posts! i love your style ce! >.< and yes, another reviews, tapi aku suka ada post haul + fashion hehe

    5. Am kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :
    naay, menurut aku sih menarik kok blog kakak, cuman aku rasa kurang mendetail sih.. (a little bit subjective since i always wanted to know about sumthin until i could get to know no more)
    kalo boring....hmm, coba jangan dipaksakan kalo nulis review.. *kecuali dikejar deadline misal udah janji review apa gitu*
    dengerin lagu helps! apalagi kalo lagu2 barat, ngetik post inggris..well kadang ke mix up juga sih :p

    ReplyDelete
  18. 1. Since when you follow my blog ? Since today.. haha >.< Biasa jadi silent reader, dan skrang mulai bikin post sendiri :D
    2. Why you follow my blog ? karena aq suka post yg kamu buat, especially the design, love it so much .. ^~
    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything ~ your layout
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? make over, sama review hehe..
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :) cukup nyenengin dan ngga ngebosenin dengan bahasa yg enak dibaca juga ^^

    my shoes size 40

    thankss :D

    ReplyDelete
  19. hahahha
    kapan yah aku follow blog kamu, kayaknya dua hari yang lalu :p
    hahah karena aku temennya coffe jadi hadiahnya buat aku yaaak :3
    follow me back thanks .

    ReplyDelete
  20. Hi admin, I'm also interested in this. (Take a look at the latest post on my site for details.) This was a really interesting read, you have definitely given me some food for thought!

    ReplyDelete
  21. Hi dear~
    Kemarin aku uda jawab kok belom masuk yaa :(

    ReplyDelete
  22. Aku jawab lagi ya dear~
    1. Since when you follow my blog ? Jujur aku baru follow blog kamu karena giveaway yang kamu adakan ini :p Tapi biasa cuma jadi silent reader tapi ga follow.. Ini aku baru follow kamu :D
    2. Why you follow my blog ?
    Hmm.. yaa sama kayak jawaban di atas dear~ Aku tertarik dengan giveaway yang kamu adakan :D
    3. What's your favorite part from my blog ?
    Aku suka sama headbanner blog kamu yang simple tapi classic >.< Love that so much :D dan I love you style when in http://gitasyalala.blogspot.com/2012/09/bali-day-five-sailing-plane-good-bye.html .. I love your sailor top its cute >.<
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    Suka llihat haul orang >.< Mungkin aja bisa keracunan :P and makeup tutorial dear~ Suka banget lihat tutorial orang buat belajar-belajar (maklum newbie)
    5. Am kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ?
    Hello dear~ Kalau kamu lagi ga merasa mood nge blog mending jangan d post dulu nyimpen d draft aja dulu.. Kalau baru niat d edit" yang lucu baru deh di post.. Aku biasany juga gitu soalnya mood kadang mau kadang ga.. Apalagi sibuk kuliah dan tugas >.< Tapi biasa kalau mood lagi jelekk aku pasti makan coklat ~ Bikin mood enakan sih.. Pokoknya coklat my moodbooster dear~ di coba yaaa .. Thanksss~

    ReplyDelete
  23. 1. Since when you follow my blog ?
    Since today. Xp

    2. Why you follow my blog ?
    Because following your blog is one of requrement to join your give away (honest answer, eh. T_T)

    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    I like your banner/logo!!! Very much!!!!

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    Any worth it made in Indonesia's Cosmetic!

    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ?
    Nope, Your blog is interesting and fresh.
    But in my humble opinion, you should change font you use on your blog. It's vintage and pretty, but make my eyes a little bit tired when I read your blog. ^_^

    My shoe size is 36. ^_^ thank you!!!!

    ReplyDelete
  24. 1. wah sejak jaman bahulak mbak.. awal ngeblog dan blogku sek cupucupu...
    2. karena mbak gita baik, postingnya menarik, keren, layout nya jempol apa ya? yah naluri~
    3. orangnya yang punya bloglah, cantik baik lagi, kayak mbak sendiri. apa ya? blognya bagus kok mbak, stylish kayak orangnya. kan blog mencerminkan yang punya gimana.
    4. banyak foto tentang cara pakai make up huehehehehe
    5. no no no, bagus runtut menarik dan nggak menggurui kok mbak, kalau advice, mungkin cara memadu madankan baju atau beli baju yang tokcer dimana hehehehehe

    shoes sizeku 39 mbak, kalau 40 rada kedodoran.. tapi ya antara dua itu lah... ntar kalau dapet hadiah ini, tak hitung sebagai hadiah ultahku ya ke 17 wakwakwak


    ciao mbak gita! :D

    ReplyDelete
  25. 1. Since when you follow my blog ? - I've read for couple months now. Visiting whenever I can! :) 2. Why you follow my blog ? - You are so sweet, always visit me and send lovely comments. Your blog is really nice! 3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything. - I think your blog is unique, I love your header. You post personal photos (of your friends and bf etc.) and text too, which is really nice. We readers get to know you better :) 4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? - I would like to see outfit photos maybe. How you like to dress up for party or something! 5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :) - Not at all, you're sweet!

    P.S : Don't forget to mention your shoes size <3
    My shoe size is European 36. I don't know about size chart of your country, maybe 37 ? :)

    ReplyDelete
  26. 1. Since when you follow my blog ? waduh udah lupa, pokoknya udah agak lama, cuma daridulu aku selalu jd silent reader hehe :P
    2. Why you follow my blog ? hmm soalnya waktu itu aku tau kalo sama2 dari surabaya-nya, jd langsung follow aja deh XD
    3. What's your favorite part from my blog ? I love your layout!! simple tapi tetep keliatan cute, loadingnya juga gak lama pula lol XD
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? sekali2 bikin DIY post dong ce :3
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :) Enggak kok, ga ngebosenin, cuma ya gitu, kalo bikin review kadang2 kurang detail jadi rasanya masih belum terlalu puas waktu dibaca, tapi overall, aku suka gaya bahasamu kok ce ^^

    my shoes size : 39

    and thanks for the lovely giveaway~

    ReplyDelete
  27. Hi dear, I'm joining :)
    Please answer this questions :)) 1. I followed your great blog just now, dear~
    2. I followed your blog it cause of this awesome giveaway, so sorry sounds bad really but that's honestly ><
    3. My favorite part from your blog? Oh yes, so many of course! Almost of part your blog I like, especially when I click your link it loading quickly :)
    4. I don't wanna anything just stay on your style then we enjoy it :)
    5. Ooh it's normally dear. Don't take your time to borred. Just shutdown your netbook, have a relaxation for a while such walking around your home and enjoy the fresh air and also the blue skies then how do you feel? better right? it's a sign that you already to make a blogpost hehehe
    *My shoes size : 39
    Thank you very much dear ^^
    Have a great weekend yaaa
    xoxoxo

    ReplyDelete
  28. 1. Since when you follow my blog ?
    __sejak aku nemuin blog kaka lah?? bahkan sebelom aku kenal / masuk di IBB, (masih belom jadi blogger tentunya)

    2. Why you follow my blog ?
    ___aku mulai follow blog kaka soalnya aku liat kaka sering review beberapa brand buat skincare & make up yg jg sama2 cocok sama aku, so you're the most uptodate beauty blogger in my opinion, :D.
    3. What's your favorite part from my blog ?
    ___review2 nya. (1)terlengkap(2)jelas dan nggak mbulet(3)blog theme nya(4)you're creative one!(5)you're excellent in English

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    ___something fresh! selain make up tapi berhubungan sama beauty! dont forget about fashion in Indonesia, etc... banyak deh biar tambah wawasan.
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? if yes, what's your advice for me ?
    ___sebenernya sih nggak bored! cuman bahasa inggrisnya terlalu blend dan kata2 nya ada yg susah! lagian sesekali lebih pake bahasa Indonesia kan gpp? Sumpah pemuda kak bentar lagi? menjunjung tinggi bahasa persatuan, hehehehe! tapi overall okey. :D

    my shoes: 39

    ReplyDelete
  29. 1. Since when you follow my blog ?
    I forget! Really, it seems like a long time ago hehehe
    2. Why you follow my blog ?
    Because your eyecatching header and the way u explain review is short and informative
    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything Your header and your posts!
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    I would like to see more of product review of course hehehe, and tutorial!
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    No lha, not boring at all, really.. Mine is more boring compared to yours hahaha, anyway if you feel so, u can blogwalking lha to other inspirational blogger, or if you are not in the mood to write, don`t write
    P.S : Don't forget to mention your shoes size <3
    38!!
    thanks gitaaa

    ReplyDelete
  30. 1. sorry baru follow skrng, soalnya baru liad blog kamu but pas buka blog kamu so amaze deh!!
    2.cause your blog is so interesting to read! <3
    3. love the paris cursor so much and the pictures!! <3
    4. the pictures! waiting for next post <3
    5. no you're not, im waiting for your next post :D

    agneskoriston19.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. ikutan y :
    1.klo follow baru aja tapi aku sudah sering blogwalking ke blog kamu
    2.follow kamu krn pengen ikut giveaway
    3.my fave part is your blogpost about skincare product review
    4.i want to see more skincare product review
    5.klo lg boring ngeblog jgn dipaksain klo aku sich biasanya hangout ma temen2 atau baca novel
    Ukuran sepatu:36
    thanks 4 your giveaway

    ReplyDelete
  32. 1. Since when you follow my blog?
    I'm a new follower since the Sleek Oh So Special review, but I have been read your blog since July i think.
    2. Why you follow my blog ?
    First, because you will be having a giveaway, hehe, thats honesty. :p
    Second, I enjoyed reading your blog since the first time, then why not, I think its the time to follow you. Sometimes I will not follow someone even if she has giveaway if i didn't like her bog content.
    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    The Eiffel cursor! >_<
    I also like your photos. Your layout is simple so but its good.
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    More tutorial please.. how about DIY? do you like to do DIY?
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ?
    I don't think so, it good enough, just don't be too long, hehe.. more picture will be better I think.

    shoe size: 40

    sarahazhezha.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. 1. Since when you follow my blog ? ~since when,yeah well, i guess it was on 19th october 2012
    2. Why you follow my blog ?
    ~ creative, full of energy, and because i want to win this gift thingy, hagagga LOL
    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    ~ your shoes pics!
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    ~ more shoes pics, yes, and some beauty products . that can be cute.
    5. Am kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :
    ~ simple answer: no

    okay gitaaa, i am seriously to answer your questions. kind regards <3
    my shoe size: 40

    ReplyDelete
  34. 1. Since when you follow my blog ?
    Lupa euy, udah beberapa bulan lalu.. harusnya diatas july (secara aku aja baru bikin blog bulan juli)

    2. Why you follow my blog ?
    Perasaan dulu tuh nyari review apa gitu, abis itu ada tagline "i promise i'm not naked" abis itu aku silent reader.. Tapi aku emang suka perhatiin catchphrase, banner header, layout (bo'ong noh orang yang ngomong "don't judge the book by it's cover", well.. i'm a designer, i jugde a blog by it's layout), abis itu baru baca isinya.. Ternyata isinya cewe gila yang random abis. Yak follow!

    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    my fave about your blog, that header and that catchphrase! Aku juga demen banget sama fashion post kamu, relationship kamu n coffee (make me want a boyfriend *sigh*)

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    next blog-spot.. fashion post and lipstick swatch! Haha! lip fetish! you have a cute lip.. that's a compliment!

    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    I don't think so, kalau boring ga bakal ku follow. Kayaknya malahan boring-an aku ga sih? kebanyakan rambling *pat2*

    keep up your good work dear! :D

    My shoe size: 39-40

    ReplyDelete
  35. Glad to know you, Gita :)
    1. I followed this adorable blog since some day ago hoho sorry I forget cause I found your blog when I search about fashion bloggers (oh my your style good looking dear :)
    2. Cause I wanna be a friend with you, Gita. May I? hehe
    3. Your closets of course lolol it's my fav
    4. I like to read your post, anything but I wanna see more about tutos
    5. Uhuk! I'm not too wise to give you an advice cz sometimes I got the same feel like that hoho just remember all of your fellows waiting for your post if it could say as an 'advice' loh may it help:D
    Oh dear sorry I haven't instagram yet and also I can't see the button follow at your tumblr {help!} >.<
    But thanks for the chance before just hope for the best O:)
    Stay pretty, Gita!
    xoxoxo

    ReplyDelete
  36. Oops I'm forget, my shoes size --> 38
    Thank you :)

    ReplyDelete
  37. 1. Since when you follow my blog ? lupa sejak kapan hehe tp udh liat2 blognya dr lama :)

    2. Why you follow my blog ? soalnya suka sama isi blognya hehe

    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything.
    I love all.of.them.

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    make up tutorial

    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    nooo. it's not hehe

    my shoe size is 38. thankyouuu<3

    ReplyDelete
  38. 1. Since when you follow my blog ?
    honestly, since today ^^ dan entah kenapa saya merasa bersyukur ketemu blog ini. akhirnya ada Indonesian Beauty Blogger yang blognya enak dibaca. ceplas ceplosnya itu lhooo
    2. Why you follow my blog ?
    pertama, karena itu syarat ikut giveawaynya hehe :p
    kedua kaya yg q bilang di atas. ak lagi belajar ngerawat diri soalnya.
    3. What's your favorite part from my blog ? It could be my blog-post, my picture, my layout, or anything
    layout, and all the banners include the head banner simple but eye catching! ak juga suka title blognya :D
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    kalau bisa sih pgn make up tutorial yang bahasa indonesia. mungkinkah? hmm, follower Gita kan ada yg dr luar jg ==a
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    karena aku baru buka-buka dikit, sejauh ini kayaknya ga deh. bahasanya serius enak dibaca!
    advice: jangan 'ngoyo' aja bikin postnya. cari suasana baru buat ngeblog biar ga bosen, misal tempatnya, di atap hha, di kamar mandi (yakali) :D

    ReplyDelete
  39. 1. Since when you follow my blog ? July 2012 ^^
    2. Why you follow my blog ? karena banyak reviewnya (aku suka baca2 review, terutama utk produk yg aku blm pernah coba^^), cara nulisnya gita jg menarik
    3. What's your favorite part from my blog ? simple layout, funny writing style, and of course the personality of the owner's blog ^^
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? More tutorials, and DIY? xD
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    Hmmm i don't think you're boring.. maybe just need more variation of blogpost ^^ (not monotone)

    My shoes size is around 39-40 xD (bisa berubah2 tergantung pabriknya *___*)

    anyway thanks for put my blog on your sidebar gitaaaa <3 really appreciate it ^^

    ReplyDelete
  40. 1. Since hmm about one week ago I think
    2. I followed your blog because it's amazing to have a friend like you darl
    3. My favorite part from your blog is about make up! although I'm not make up addict but I always enjoy it and also your cat, ooh so damn cute! about make up post darl that I like to see on your next blog-post
    5. Nonono~ you enjoyed your blogpost and we do :) keep it warm hehe
    Thanks
    P.S : my shoes size's 38

    ReplyDelete
  41. 1. Since when you follow my blog ? baru aja :)
    2. Why you follow my blog ? karena penasaran sama beauty blogger dari Indonesia
    3. What's your favorite part from my blog ? layoutnya dan bahasa kamu yang terkesan easy-going
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? Review!
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? :)
    Well, you will not get bored when you do something that you love. so I believe that writting your blog is something that you love. Just browse other blog for isnpiration while you bored. You can visit my blog thou beautifyiu.blogspot.com :p

    My shoe size is 39. Thank you.

    ReplyDelete
  42. 1. Since when you follow my blog? okt 2012 :)
    2. Why you follow my blog ?
    cause i like to read a product review :D
    3. What's your favorite part from my blog ? blog post :)
    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    HAUL XD
    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? i think your post is interesting enough keke

    P.S : shoes size : 39

    ReplyDelete
  43. 1. Since when you follow my blog ? baru hari ini >.< (6 Nov 2012). aku sbenernya udah lama baca blognya kaka. tapi karena akunya baru punya blog, jadi baru follow sekarang :/

    2. Why you follow my blog ?
    aku tersentuh sama cerita tentang breast kaka.. my mom is a cancer patient..

    3. What's your favorite part from my blog ?
    aku suka layout-nya yang rapih tapi tetep manis <3

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ?
    fashion and about breast tumor please? sebagai cewek aku merasa masih butuh banget sama pengetahuan tentang payudara :)


    5. Am I kinda boring when write my blog-post ?
    nope. tapi aku pribadi sering kesulitan baca blog kaka yang berbahasa Inggris >.<

    ReplyDelete
  44. 1. Since when you follow my blog? lupa mbak, udah lamaaaa :D

    2. Why you follow my blog ? isi blognya bagus, foto-fotonya juga

    3. What's your favorite part from my blog ? foto-foto dan layoutnya

    4. What kind of post that you like to see on my next blog-post ? tentang Liburan

    5. Am I kinda boring when write my blog-post ? If yes, what's your advice for me ? enggak mbak git

    P.S : Ukuran sepatu 39 :D

    ReplyDelete

Please do leave comment, I'd love to know your thought, and I'm very grateful if you share it in my box comment :))

Society

Blogger Babes are Sophisticated Bloggers Seeking Simple Solutions and Support

Blogger Perempuan

Community

Photobucket
 photo Logo SBB_zps1al9vnde.jpg
Member of

Popular Posts